Voorspel voor de Vierdaagse 
za/zo/ma 
De Vierdaagse van Nijmegen is langzamerhand een familietraditie aan het worden. Er wordt ruim van tevoren een bungalow besproken in Herpen. Op de zaterdag voorafgaand aan de Vierdaagse nemen diverse wandelaars er hun intree. Dit jaar zijn Arie en Dineke er al op zaterdag. Het is mooi weer en het weer lijkt goed te blijven de volgende week, dus we besluiten de Jaguar te nemen. We stouwen een hele vracht in de Jaguar. Een krat mineraalwater, vlees, koffie, thee, koffiemelk, suiker, filterzakjes, tomaten voor de soep, een halve barinhoud, broodjes voor zondag, beleg in soorten, toetjes, melk, karnemelk, ons koksmes, de vleestang, toiletpapier, keukenrollen, veel wandelschoenen, veel te veel kleren, rugtassen, een foto-uitrusting, de laptop. Het lijkt een volksverhuizing, maar de Jaguar verblikt of verbloost er niet van.  
Om de files bij Utrecht te vermijden rijden we via Gorkum. Het is een comfortabele rit en de Jaguar heeft goede zin. De man die ons bij Ridderkerk inhaalt met zijn nieuwe S-type steekt glunderend zijn hand op. Hij was al een tijdje achter ons blijven rijden, waarschijnlijk om eens goed te kijken. Vlak bij Herpen komen we een oude XJ coupé tegen en vanzelfsprekend wisselen we een groet uit.  
 
 
Er kan heel wat bagage in de Jaguar 
 
's-Zondags zal het een zoete inval worden: Elma komt langs, Marga en Matthijs, Karin, Arco en Wimke en Raoul. De soeppan van de bungalow blijkt bij aankomst absoluut te klein. We bellen Karin maar even met het verzoek om ons eigen pan mee te nemen. Er moeten voor het gezelschap nog wat extra boodschappen gedaan worden, want ze verwachten natuurlijk een goed onthaal. Inge en Sander komen 's-avonds. De eerste avond zijn we dus met z'n vieren.  
 
 
Als je een hernia hebt, is een stoere vrouw een uitkomst 
 
 
De zespersoonsbungalow op de achtergrond 
 
 
Een luchtspiegeling of wat?