Dinsdag, de eerste dag 
dag 1/dag 2/dag 3/dag 4 
Om ongeveer half 7 starten Dineke, Inge, Wimke en Raoul vanuit Nijmegen. Het wandelen gaat goed en het weer zit niet tegen. Om half twaalf uur wordt bij de burgemeester van Elst een half uur gepauzeerd. Arie maakt eerst het huisje aan kant en doktert uit dat hij ze het best onder Valburg kan bezoeken. Daarna rijdt hij met de Jaguar in een rustig gangetje de Maas over en daarna de Waal. De Jag knort tevreden en alle meters staan op de juiste stand. Onderweg zwaaien zoveel mensen dat het wel lijkt of hij de Vierdaagse loopt. Maar net op tijd arriveert hij via Andelst en Herveld bij de route. Precies bij het sanitair ontmoet hij de anderen. 
 
 
Het is druk op het viaduct over de A15 bij Valburg 
 
 
En het gaat maar door..., toevallig loopt er een bekende tussen, zoek eens door te hooveren. 
 
 
Plassen onderweg wordt gesponsord door Edet 
 
 
Het blijft droog vandaag. De lucht hangt soms erg laag, maar het blijft beperkt tot enkele druppels. 
 
 
Wandelaars sponsoren zelf ook, mooi blauw dames, kom maar dichterbij als je het wilt lezen, ja, ja... 
 
 
Hoe kom jij aan dat stoeltje? Wimke... 
 
 
Hollandse landschappen zijn nooit hetzelfde. Even buiten het Vierdaagse parcours vindt je dit rustieke plekje. Zelfs met (of juist dankzij) dreigend weer een plaatje. 
 
 
Bij de laatste stop schijnt de zon lekker. Raoul heeft deze twee foto's gemaakt met z'n Sony-Ericsson mobiele telefoon met 1.3 miljoen beeldpixels. Het is toch ongelofelijk wat ze tegenwoordig in zo'n apparaatje stoppen? De foto's zijn via de infraroodfunctie naar de laptop overgestuurd. 
 
 
Weer thuis. Na 40km moet je even een uurtje nemen om bij te komen. De stamppot-rauwe andijvie gaat er daarna prima in.