Look&Cook 
De nieuwe recepten in Look&Cook zijn: 
Oliebollen, recept samengesteld op rijke smaakinhoud. 
Knijpertjes, recept van Oma Knol voor de januarimaand 
Advocaat, traditioneel vrouwen'drankje', maar erg lekker in deserts. 
Stoofpeertjes, met Cabernet Sauvignon, mooi rood en ouderwets lekker 
Chocolademousse met muntijs, superdesert waar je niets van overhoudt 
Carpaccio van tonijn, sushi-achtig voorgerecht met teriyaki-wasabi saus, gebakken garnalen, veldsla en bleekselderij 
Tomatensoep, culinaire soep met room en basilicum 
Foie gras, in de hoofdrol met bloedworst, ontbijtspek, stoofpeertje, gebakken appel, rode bietjes en balsmico-azijn 
Tonijntartaartje, met bleekselderij, teriyaki, sojasaus en witte balsamico-azijn 
Pompoensoep, met paprika en chorizo, een pittige gebonden herfstsoep 
Verse pasta, met tomatensaus, gedroogde tomaten, basilicum en alles vers bereid  
Real Cesar Salad, eenvoudig, met de originele ingrediënten. Zeer geschikt als voorgerecht, maar met wat grotere hoeveelheden ook als lichte lunch. 
Haring als voorgerecht, op twee manieren: romig en pittig met mosterd of met peperige salsa.  
Zomerse maaltijdsalade, bedoeld als hoofdgerecht en heerlijk als het echt warm is. 
Stamppot rauwe andijvie, een voedzaam en toch fris hoofdgerecht, lekker in de zomer. 
Frambozentorentje, een verrukkelijk zomers nagerecht, maar wat bewerkelijk. 
Tomatensalade, met rucola, mozzarella en basilicum. Altijd lekker in de zomer. 
Filet mignon, met tagliatella, knoflookchampignons en rode wijnsaus. Snel en excellent. 
Herfstsoep, met linzen, groenten, verse worst en verse rookworst. Rijpe smaken en diepe kleuren van de herfst. 
Lamsschouder, met knoflook, gebakken krielaardappeltjes en kruiden. Verrukkelijk gerecht om de lente in te luiden. 
Mosterdsoep, een allemanssoep, gemakkelijk voor de kok en breed gewaardeerd door de gasten. 
Aspergesalade, met vinigrette. Lekker alternatief voor de asperges op Vlaamse wijze. 
Italiaanse salade, op andere wijze. Kleinere partjes met een optimale menging van smaken. 
Gemarineerde zalmzijde, waarbij de zalm helemaal tot z'n recht komt. 
 
 
 
 
Een zusje zei dat Arie ook iets moest doen met Cooking. Waarom dan? Bij elke boekenoutlet en ramsj schuiven de kookboeken van de tafels. Onvoorstelbaar wat je allemaal kunt kopen. Niemand heeft de tijd om het te lezen, laat staan het te maken. En wat kan ik nog toevoegen aan die duizenden recepten die je al op Internet kunt vinden? Of wat te denken van al de kookideeën van 's lands grootste kruidenier? Toegegeven, ik heb ook een meter kooklectuur en ik snuffel in recepten op zoek naar wat weet ik ook niet precies. Het genoegen ligt toch vaak in simpele dingen, zoals de perfecte tomatensoep, de beste aardappelpuree, het absolute sausje, de smakelijkste risotto, de lekkerste mayonaise. Laat ik mijn best doen deze site te vullen met tips en ideeën over ingrediënten, uitvoering en smaakvorming.