Ernesto is geen monster 
 
Hoi broer, 
 
leuk dat je de vissers op je web hebt. Misschien wil je er  "sterkte Rob, Corien en de boys" van maken? (Boys are boys he and the size doesn't matter; Arie). We zijn weer een beetje voorbereid op Ernesto. De kast staat vol met bliketen en extra water.  
 
 
 
De tuin is weer wat meer opgeruimd. Handig zo'n storm, zo maak je nog eens de tijd om je boeltje bij te houden. De scholen zijn morgen dicht. Voor donderdag en vrijdag moeten we gewoon de radioberichten in de gaten houden. Wel is er vanavond nog gewoon voetballen voor de boys.Het leven draait gewoon door. 
 
 
 
Eerlijk gezegd denken we dat het wel mee zal vallen met Ernesto. We zien wel en we houden jullie op de hoogte. 
 
Liefs, Corien en alle kerels. 
 
 
Hoi Arie, 
 
Hier een paar foto's van de naderende storm. Het valt eigenlijk allemaal wel mee hoor. De voorraadkist is alweer vol en de jongens zijn morgen vrij van school. Het was vanmiddag botenspitsuur omdat er nogal wat mensen waren die hun boot landinwaart brachten. 
Just in case... 
 
 
 
Zelf Atlantis is halverwege de rit naar de VAB (de hanger)weer vrolijk teruggereden naar het lanceerplatform. Het is gewoon afwachten met het weer. Vanavond nog snel ff een paar foto's gemaakt van Ernesto die zich in het zuiden begint af te tekenen. De horizon is hartstikke scheef, maar de software wist de foto's toch aan elkaar te plakken. 
 
 
 
Mocht je meer tijd willen besteden om wat betere resultaten te verkrijgen, dan kun je lekker aan de slag met de orginelen om een betere horizon foto te krijgen. (ff niet Rob , ik ben blij dat ik dit al kan plaatsen) 
 
Rob, Corien en de boys