Feye en Irene trouwen... 
 
Op 23 november trouwde neef Feye Zuidema met Irene Niewold. Oom Arie mocht ze rijden in de Jaguar en bij geval heb ik dus weer uitgebreid meegedaan met de fotosessie. Feye's (ex-)collega's Maaike en Karin hebben de hele dag gefotografeerd en sjouwden voortdurend rond met de mooiste fotospullen. Analoog natuurlijk, maar dankzij mijn digitale versie kan ik jullie al een impressie laten zien van de bruiloft achter de schermen. Ik heb mijn eigen thema gekozen: Jaguar en bruiloft. 
 
 
 
Het weer zat wat tegen, het verkeer tussen Hilversum en Driebergen ook, maar op het moment van de fotosessies was het gelukkig droog. Dineke heeft nu spijt dat ze niet is meegegaan, want het 'koepeltje' bij station Driebergen speelde een hoofdrol als decorelement. In dat koepeltje zijn we op een maand na 30 jaar geleden verloofd! Met sneeuw toendertijd. Nu kunnen de fotokijkers nog meegenieten met de laatste najaarskleuren. Later op de ochtend hebben de najaarsbossen bij Lage Vuursche hun uitbundige kleuren geleend aan Maaike en Karin.  
 
 
 
De bloemen werden weer verzorgd door onze Karin. Weer uitstekend gedaan Karin. Al met al een heel leuke dag gehad, lekker getoerd en meegenoten met het bruidspaar.  De echte foto's beloven heel wat, want op stap met drie fotografen, dat moet wel goed gegaan zijn. Neem maar even een voorproefje.