Florida: Beach, bikes and nature  
 
Deze zaterdagandaag blijven we in Panama City Beach. 's-Morgens is het lekker weer voor een verblijf op het strand. De zon schijnt niet fel, maar de temperatuur is goed. Verbranden of bruin worden zal niet lukken, maar Dineke houdt het zo wel uit, tot de temperatuur begint te dalen vanwege de aankomende thunderstorm.  
 
 
 
Tezelfdertijd zit Arie aan de boulevard om de Thunderbeach parade vast te leggen op video en foto. Het is ongelofelijk wat er allemaal aan twee- en driewielers passeert. Prachtige machines met idem dito berijders, sommigen alsof ze op hun paard paraderen.  
 
 
 
Rond lunchtijd rijden we naar St. Andrews Park. Een resort waar natuur en recreatie samengaan. De alligators laten zich echter niet zien. Later op de middag begint het inderdaad behoorlijk te regenen en te onweren. We zijn dan in de Wal Mart waar we onder andere koffie kopen om te kunnen ontsnappen aan het gemiddelde Amerikaanse slootwater. Als de zon ondergaat is de lucht in het westen inmiddels opgeklaard. De pelikanen keren voor het donkerwordt terug naar hun slaapplaats. 
 
 
 
In het Breakers restaurant serveert mr. Vandersteeg (hij spreekt het uit als vanderstik) ons een echt lekkere steak. Vergeleken met Akkeroord kost het hier een schijntje en het eten is vanwege de malse steaks zeker zo aantrekkelijk. Eén van de attracties in de USA, die steaks. 
 
 
Klik hier voor een slideshow