Florida: 52 jaar! 
 
Om 7 uur 's-morgens kwam de Reijm gang met veel geluid en happy birthday de slaapkamer binnen. Dat was leuk wakker worden. Een grote doos met donuts in allerlei soorten was de basis voor het verjaarsontbijt.  
 
 
 
De jongens gaan naar school. Dineke en Corien bezoeken later de school voor een werkbezoek.  
 
 
 
Arie rijdt naar Colonial Photo & Hobby in Orlando voor wat verjaarskado's. Een groothoeklens past nog in de lensserie. Het wordt een Tamron 11-18; lekker compact, goed en niet al te begrotelijk. Ik koop ook een Expodisc White Balance filter. Handig voor de bruiloften. Intussen bellen Arco, Wimke en Marga en krijg ik op hetzelfde tijdstip een sms-je van Karin. Natuurlijk wordt de lens direct uitgeprobeerd. 's-Middags wordt er om 4 uur taart geserveerd. Gezellig en lekker en er komen nog meer kado's op tafel. Natuurlijk een native cookbook en een boekje dat probeert te vertellen dat het unbelievable in Florida echt waar is. Na het supper met voortreffelijke sweet maiskolven en nog wat spareribs uit de zonne-oven (jaja, maar het lijkt wel een aliens-sateliet) gaan we ijs eten bij Bugsy. Onze Wii personalities verschijnen nog even in beeld.  
 
Het is de derde keer dat ik uitlandig jarig ben: 10 jaar geleden in Dallas, 3 jaar geleden in Malta en nu in Florida. Het is anders, maar zeker erg leuk deze keer.  
 
Klik hier voor een slideshow