New York  
 
Vorige week was het hommeles in New York. Dat had niets te maken met onze Global Management meeting die wij de week daarvoor in New York hielden. Meeten is leuk, maar 's-avonds was er gelukkig ook tijd voor de stad. Op de World Yacht diner boat bijvoorbeeld. Een tocht op de Hudson River langs Manhattan en het Statue of Liberty leverde mooie uitzichten op van de stad die nooit slaapt. 
 
 
 
De Hudson River zorgt voor aardig wat deining vanavond. Ik heb mijn fototoestel op ISO 800 gezet, met de IS aan, f2.8 en 1/8s sluitertijd. Beter kan ik niet, althans ik wil ISO 1600 liever vermijden. Ik maak maar zoveel mogelijk shots, in de hoop dat er wel een paar goeden tussenzitten. Inderdaad blijkt zo'n boot binnen 1/8s aardig heen en weer te gaan, zodat ik het fotobestand behoorlijk heb kunnen uitdunnen. 
 
Photomatix komt nu goed van pas. Met HDR verwerking kan ik de licht-donker partijen in de nachtopnamen aardig bij elkaar brengen. Dus als jullie de foto's bekijken denk dan niet meteen dat ze allemaal zo uit het toestel kwamen rollen.  
 
 
 
Klik hier om een beeldverslag te zien.