Feest in Leiden  
 
Op nationale monumentendag reisden wij af naar Leiden om een klein monumentje mee te vieren. Agata en Coos waren op 4 september 25 jaar getrouwd en wilden dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. 
Nu wil het geval dat de Pieterskerk net weer helemaal gerestaureerd is. Het orgel ook, geloof ik. Tegenover ligt het Prentenkabinet, wat een prima establishement is. C&A hadden een leuke combinatie bedacht. 
 
  
Bruidstaart aansnijden; 25 jaar geleden overgeslagen?! 
 
Je kon de rondleidingen doen, de stad in en zeker de orgeldemonstratie bijwonen, of er zelf op spelen onder coaching van Eric, één van de organisten. Jan van der Tol was in z'n element en het beetje onwennig voor onze oren gestemde orgel was precies iets voor hem. Leuk om echo's te laten horen op drie klavieren. Henk probeerde het orgel te verleiden tot Zwarte klanken en warempel Eric registreerde er nog iets uit dat er op leek. Coos'Antonie van Noordt was een schot in de roos en Buxtehude ook. Enfin, leuk gedaan mannen. Het buffet in het Kabinet was excellent. GJ en ik hebben weer wat ideeën opgedaan. M&M hadden ook nog een leuk nieuwtje, versierd met z/w fotootjes. Leuke dag dus en dat kun je wel zien aan de foto's (hoop ik). Die staan op de albumsite (C&A). Bij het bekijken moet je mbv de pijltjes het scherm even op full screen zetten. Je kunt ze downloaden, maar voor echt printwerk moet je even het origineel opvragen. 
 
 
klik hier voor de foto's